Список смартфонів Xiaomi і Redmi, які оновлять на MIUI 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже в нинішньому році, тобто в 2019 році, відбудеться реліз такою прошивки, як MIUI 11. Таку китайський бренд збирається випустити для величезної кількості різних моделей телефонів, випущених на ринок за останні кілька років.

Простіше кажучи, власників навіть старих і вже далеко не самих нових електронних пристроїв чекає приємний сюрприз, тому що прошивка MIUI 11 для багатьох з таких вийде, нехай можливо це і трапиться з відчутною затримкою в порівнянні з новітніми моделями, які оновлять до нової операційної системи в першу чергу.

Стверджується, що презентація новітнього програмного забезпечення може статися вже в найближчі кілька днів, а в ході такого заходу публіці розкажуть і покажуть, що вдає із себе дана прошивка. Користувачів чекає безліч нововведень, серед яких виявляться редизайн стандартних додатків і іконок, новий екран блокування і підтримка темної теми оформлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова операційна система, поза будь-якими сумнівами, виявиться кращою в своєму класі, запропонувавши максимум різних можливостей і, крім того, найвищий рівень безпеки з усіх можливих. Найпершими до нової ОС буде оновлено такі смартфони, як Mi 9, Mi 9 EE, Mi 9 SE, Mi Mix 3 і CC9, Redmi K20 і K20 Pro. Для них апдейт повинні випустити вже в першій половині вересня, тоді як потім, через один-два місяці, нова прошивка в особі MIUI 11 вийде для моделей CC9e, Mi 8, Mi 8 EE, Mi 8 Pro, Mi 8 SE, Mi 8 Lite , Mi Mix 2s, Mi Max 3, Mi Note 3, Mi 6, Mi Play і Mi 6X, Redmi Note 7, Note 7 Pro, Note 5 і Redmi 7. Всі власники таких, поза будь-якими сумнівами, залишаться більш ніж задоволені такою подією.

На початку 2020 року до новітньої операційної системи виявляться оновлені такі смартфони, як Mi Mix 2, Mi MIX, Mi Max 2, Redmi 5 Plus, Redmi Note 5A, Redmi 6 Pro, Redmi S2, Mi 5X, Mi 5C і Mi 5s Plus. Крім цих телефонів, до MIUI 11 абсолютно точно оновляться Pocophone F1 і Redmi Note 6 Pro, але коли саме ці моделі отримають нову прошивку точно поки що невідомо. Можливо, що в першій половині наступного року ще якісь телефони бренду виявляться оновлені до нової ОС, але занадто сильно сподіватися на це гарантовано не варто, тому що ймовірність такого результату вкрай мала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.