Нові рендери флагманського смартфона LG G8X показали в мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер OnLeaks (Стів Хеммерстоффер) поділився якісними CAD-рендерами LG G8X – наступного флагмана компанії, який може подати на IFA 2019 Берліні: захід компанії відбудеться 6 вересня.

LG G8X стане продовженням представленого на MWC 2019 LG G8 ThinQ, зберігши задню скляну панель і подвійну основну камеру, розташовану горизонтально. 6,2-дюймовий дисплей перериває каплевидний виріз для фронтальної камери, під матрицею – значний виступ.

Габарити пристрою складуть 159,3 × 75,8 × 8,5 мм. Сканер відбитків пальців розміститься під екраном: це перший смартфон LG з такою особливістю. Кнопка живлення розташована на правій грані, гойдалка гучності – на лівій. Там же є додаткова кнопка, яка викликає «Google Асистент». На нижній межі помітні мікрофон, USB Type-C, джек для навушників і основний динамік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Над дисплеєм також є динамік, що означає відмову LG від технології Crystal Sound OLED, яка відтворює звук за допомогою вібрацій екрану. Очікується Snapdragon 855 або 855+ в якості чіпсета, розширення дисплея QuadHD + і ширококутний сенсор на додаток стандартному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.