Samsung представила датчик зображення роздільною здатністю 108 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і очікувалося, сьогодні компанія Samsung офіційно представила датчик зображення роздільною здатністю 108 Мп для смартфонів. Він називається ISOCELL Bright HMX.

Датчик примітний не тільки своєю роздільною здатністю, але і оптичним форматом — 1/1,33 дюйма. Хоча розмір пікселів у порівнянні з 64-мегапіксельним сенсором не змінився і становить колишні 0,8 мкм. Повідомляється, що такий сенсор захоплює набагато більше світла в умовах слабкого освітлення, ніж інші датчики меншого розміру.

ISOCELL Bright HMX дозволяє робити фото дозволом 12032×9024 пікселів, а також записувати відео роздільною здатністю 6К (6016×3384) з частотою 30 к/с. Підтримується фірмова технологія об’єднання пікселів Tetracell для ще більшого захоплення світу (в цьому випадку роздільна здатність знімка знижується до 27 Мп), а також Smart-ISO, зміст якої безпосередньо відображає назву.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“При розробці ISOCELL Bright HMX Xiaomi і Samsung тісно співпрацювали від ранньої стадії розробки до виробництва, в результаті чого був створений революційний датчик зображення роздільною здатністю 108 Мп” — так прокоментував новинку президент Xiaomi Лін Бін (Lin Bin).

Це ще раз підтверджує той факт, що першим смартфоном з ISOCELL Bright HMX буде якась модель Xiaomi. Враховуючи, що масове виробництво датчика стартує вже в поточному місяці, компанія цілком встигає застосувати його в прийдешньому Xiaomi Mi Mix 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.