Samsung знову обдурила всі покупців Galaxy Note 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, днями відбувся анонс флагманського смартфона Samsung Galaxy Note 10, а захід, присвячений його презентації, пройшло в Нью-Йорку, що в США. Новинка отримала передове технічне оснащення, сучасний зовнішній вигляд і інші особливості, в тому числі підтримку мереж 5G в «старшої» найбільш дорогої версії. Втім, все пішло не найвдалішим чином самого початку. Справа в тому, що незабаром після анонса даного флагмана в мережі розгорівся скандал у зв’язку з тим, що Samsung видалила з інтернету всі відеоролики, в яких вона три роки сміялася над покупцями iPhone через відсутність в таких 3,5 мм роз’єму.

Тепер же в фірмових флагмани південнокорейської корпорації немає цього самого аудіороз’єми. Мабуть керівництво бренду порахувало, що прибравши відео з глузуванням з мережі всі просто забудуть про її «витівки» протягом трьох років, проте нічого такого не сталося. Втім, як виявилося, це далеко не єдина помилка південнокорейської корпорації. Як стало відомо від уважних користувачів, в своїх офіційних промо-роликах, які показуються по всьому світу, компанія Samsung на самому початку запевняє, що в Galaxy Note 10 використовується «нержавіюча сталь і скло». Проте, це жорстокий обман, який представники бренду поспішив списати на помилку.

Журналісти The Verge розібралися в цій історії і з’ясували, що Samsung допустила велику помилку, тому що насправді в корпусі нового флагмана використовується не нержавіюча сталь, а алюміній, який також не схильний до корозії, проте це відчутно дешевший матеріал. Це все одно що назвати який-небудь дешевий автомобіль суперкаром. Представники бренду вже визнали помилку в рекламі Galaxy Note 10. Не виключено, що деякі люди, які таку вже переглянули, захотіли собі купити новий флагман саме через «нержавіючу стали», з якої виготовлений корпус. Виходить, що всіх таких жорстоко обдурили.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На веб-сайті Samsung, де раніше було написано «Високоякісна нержавіюча сталь», тепер використовується поєднання «Високоякісний метал». У всьому цьому простежуються явні старання маркетологів компанії видати Galaxy Note 10 за максимально преміальний смартфон, щоб хоч якось виправдати його величезну вартість. Майже напевно, цей алюміній, з якого частково виготовлений корпус нового флагмана, нічим не відрізняється від такого в продукції інших виробників. Це лише маркетинговий прийом, хоча покупцям продукції Samsung на ринку мобільних пристроїв до таких не звикати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.