Huawei показала і розповіла, як виробляється P30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазвичай виробничий процес будь-якого знакового смартфона, особливо флагманського, — таємниця за сімома печатками. Але іноді виробник все ж розповідає про те, як виробляються пристрої — з акцентом на високу якість продукту і налагоджені виробничі процеси. З Huawei P30 Pro сталося саме так.

Компанія запросила редактора Mirror Online на свою фабрику, розташовану в промисловому парку Songshan Lake міста Дунгуань (провінція Гуандун). Звідти — ці фото і опис виробничого процесу.

Завод має кілька виробничих ліній, на кожній з яких випускається 2400 смартфонів в день. Раніше одну виробничу лінію (а її довжина, між іншим, становить приблизно 120 метрів) обслуговувало 86 робітників, зараз, після повсюдного впровадження роботів, вистачає і 17. Як відзначають в Huawei, процес від поставки на конвеєр сировини і збірки до тестування і упаковки максимально автоматизований.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спочатку в автоматичному режимі збирається системна плата смартфона, потім вона проходить суворий контроль якості. Далі на конвеєрній стрічці до неї приєднуються інші компоненти — дисплей, акумулятор, камера. Все це теж робиться автоматично. Потім працівник обертає смартфон в захисну плівку (щоб не залишати відбитки пальців), проводить тест на падіння, закачує ПО, тестуючи основні компоненти (камеру, гучномовець, відтворення відео), і тільки після успішного проходження всіх цих тестів встановлюється прошивка EMUI. Далі відслужила своє захисна плівка знімається, на корпус наносяться логотипи, смартфон упаковується і відправляється в магазин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.