Коли можна буде купити iPhone 11?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Президент японської медіакомпанії SoftBank Кен Міяучі при обговоренні вступаючого в дію 1 жовтня закону про телекомунікаційний бізнес випадково розкрив дату старту продажів iPhone 11.

Новий закон зобов’язує японських операторів розділяти плани з продажу мобільного трафіку і смартфонів, що покладе край практики реалізації флагманів у комплекті з тарифами зв’язку за завищеними цінами.

Журналісти запитали Міяучі про плани компанії на продаж нових iPhone, які представлять у вересні та випустять у вільний продаж, як передбачається, до 1 жовтня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чесно кажучи, мені цікаво, що мені робити протягом 10 днів. Ні, мені не варто було цього говорити. У будь-якому випадку, я не знаю, коли вийде новий iPhone, проте, через 10 днів він буде позбавлений доповнень у вигляді пакетів, – Кен Міяучі, президент SoftBank

Передбачається, що Міяучі розкрив дату старту продажів нових моделей смартфонів Apple – 20 вересня. Це вкладається в терміни, які компанія дотримувалася в попередні роки.

Презентація має відбутися 10 або 11 вересня, так як зазвичай Apple September Event проходить у другий вівторок або середу вересня. Старт прийому попередніх замовлень почнеться 13 вересня, а з 20 вересня, в такому випадку, почнеться поставка пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.