Categories: Смартфони

Huawei Mate X надходить у продаж: дата початку продажів і ціна

Share

Нам стало відомо про те, що чекати появи такого революційного смартфона, як Huawei Mate X, залишилося не дуже довго. Цей апарат надійде в продаж раніше, ніж багато хто чекає, але коштувати такий буде дуже і дуже багато, приблизно $ 4000. Скільки людей захочуть купити мобільний пристрій за такою ціною – невідомо, але кілька тисяч таких по всьому світу гарантовано знайдеться.

Смартфон Huawei Mate X унікальний тим, що він володіє гнучким екраном, який дозволяє користуватися ним як планшет. На тильній частині телефону знаходиться четверна основна камера з ToF-модулем для вимірювання глибини на знімках. Ще одна особливість цієї моделі в тому, що вона в повній мірі підтримує мережу 5G, будучи здатною розвивати в такій до 3 Гбіт / с. Простіше кажучи, новинка є, мабуть, найбільш просунутим з технічної точки зору мобільним пристроєм з усіх, які коли-небудь створювало людство, але такий апарат абсолютно точно не націлений на широке коло користувачів.

Як повідомляють китайські ЗМІ, офіційні продажі Huawei Mate X почнуться вже в наступному місяці, тобто у вересні. У зв’язку з цим чекати цієї події дуже довго не доведеться, однак при цьому не уточнюється, в яких саме країнах світу мобільний пристрій надійде в продаж. Новинку повинні офіційно представити в найближчі дні на майбутньої конференції Huawei Developer Conference, яка пройде в Китаї. Йдеться про доопрацьовану версію даного телефону, яка відчутно відрізняється від тієї, яку анонсували на MWC 2019 лютому нинішнього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модифікована модель телефону має підвищену стійкість до фізичного впливу будь-якого роду, більш просунуту камеру, оновлену конструкцію, а також злегка перероблений зовнішній вигляд. Цілком собі очевидно, що через цінник на рівні $ 4000, дозволити собі покупку даного телефону зможе лише дуже обмежене коло людей. Не виключено, що бренд навіть не стане витрачатися на потужну рекламу, тому що така, по суті, навряд чи може привабити покупців, адже цінник Huawei Mate X великий настільки, що за такі гроші можна купити старенький автомобіль, передовий телевізор з 8K, або ж щось ще.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Huaweiукр
  • Останні записи

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024