Categories: Смартфони

Список смартфонів Xiaomi і Redmi, для яких вийде прошивка MIUI 11

Share

Вчора був опублікований список смартфонів Xiaomi і Redmi, для яких випустять прошивку MIUI 11, а заснована вона, у випадку з новітніми моделями телефонів, виявиться на Android 10 Q. Відомо, що новітня операційна система дуже сильно змінює інтерфейс, тому користувачів чекають нові іконки всіх стандартних додатків, а разом з тим оновлені елементи майже всіх елементів інтерфейсу. По суті, мова йде про повний редизайн, а доповненням до такого стане темна тема оформлення Dark Mode, при включенні якої час автономної роботи мобільних пристроїв з OLED-екраном зросте на цілих 50%, тобто дуже сильно. За рахунок цього заряджати такі доведеться відчутно рідше, ніж зараз, що гарантовано порадує всіх їх власників.

Також в MIUI 11 очікується поява нових функцій і можливостей, що стосуються безпеки. Користувачам нададуть більше контролю над сторонніми додатками, а їм, в свою чергу, доведеться запитувати більше різних дозволів для своєї роботи. Нова прошивка в особі MIUI 11 поліпшить користувальницький досвід до максимуму, збільшивши при цьому загальну швидкодію і підвищивши стабільність. Новітнє програмне забезпечення вийде в двох версіях, одна з яких виявиться призначена для глобального ринку, а інша для регіонального, тобто китайського.

Як вдалося з’ясувати, MIUI 11 вийде для Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi 7, Redmi 7 Pro, Redmi 7A, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Pro, Redmi S2, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi K20 і Redmi K20 Pro, якщо говорити про моделі від імені бренду Redmi. Що стосується продукції самої Xiaomi, то на реліз нової ОС можуть розраховувати власники Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 EE, Mi 9T, Mi 9T Pro, Mi Mix 4, Mi Mix 3. Mi Mix 3 (5G), Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 EE, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi 6, Mi 6X, Mi Note 2, Mi Note 3, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5с , Mi 5X, Mi Max, Mi Max 2, Mi Max 3, CC9, CC9e і Mi Play.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Android-смартфони в ціновій категорії 500 доларів зростуть у ціні

    У мережі знову з'явилася інформація про те, що Android-смартфони подорожчають. Причиною цього є перехід на…

    19.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дисплеї

    Сервіс мікроблогів X і Reddit отримали безліч повідомлень від перших користувачів нового iPad Pro M4,…

    19.05.2024

    Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

    За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro…

    19.05.2024

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024