Флагман Samsung Galaxy Note 10 показали на відео з всіх боків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейська компанія Samsung проведе 7 серпня презентацію Galaxy Unpacked 2019, де покаже відразу кілька флагманський пристроїв. Один з них – лінійка смартфонів  Galaxy Note 10. Британський магазин аксесуарів Mobile Fun отримав прототип гаджета заздалегідь і зробив відео, де показав новинку з усіх боків.

Згідно зі звітом, потрійна камера Galaxy Note 10 буде оснащена основним датчиком, телеоб’єктивом і надшироким об’єктивом. З іншого боку, Galaxy Note 10+ буде поставлятися з чотирма датчиками камери на задній панелі, де четвертий – це об’єктив ToF-камери, як і в Galaxy S10 5G.

Відео також показує, що більшість кнопок залишаться на тих же місцях, як і у його попередника: лоток для SIM-карт розташований зверху, а слот S Pen – знизу. Обидва смартфони отримають 5G-версію, які будуть продаватися окремо, розповіло джерело.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основні відмінності Note 10 і Note 10+ складаються в діагоналях дисплеїв і кількості основних камер. Попередні витоки вказували, що ціни будуть дивно низькими, у порівнянні з Galaxy S10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.