Бюджетний Samsung Galaxy A50 зазнав нових знущань від відомого блогера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цьому році компанія Samsung кардинально переглянула політику щодо смартфонів початкового і середнього класу, щоб вони могли конкурувати з продукцією китайських виробників. Відомий техноблогер Зак Нільсон вирішив з’ясувати, як у цих апаратів з надійністю. В якості піддослідного його вибір припав на модель Galaxy A50 .

Смартфон отримав задню кришку з голографічним ефектом, переливається різними кольорами. Спершу може здатися, що це скло, але за допомогою ножа блогер з’ясував, що задник виконаний з пластика. З цього ж матеріалу виготовлена ​​і рама корпусу, покрита шаром фарби під метал.

Екран Galaxy A50 прикритий загартованим склом Gorilla Glass третього покоління. Тест за допомогою інструментів різної твердості підтвердив цей факт – для пошкодження скла потрібно докласти неабияких зусиль. Однією з особливостей смартфона стало наявність сканера відбитків пальців в екрані. Він працює навіть при наявності сильних подряпин на дисплеї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При згинанні пластиковий корпус Galaxy A50 гнеться і навіть тріщить, але не ламається, а сам пристрій залишається повністю працездатним. Як підсумок, представник середнього класу від Samsung успішно пройшов знаменитий тест Зака ​​Нільсона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОyoutube.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.