Samsung Galaxy Note 10 став доступний зі знижкою $ 600

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На офіційному сайті компанії Samsung в США виявилася оновлена ​​програма з обміну старих телефонів на новий, а є таким Galaxy Note 10. Швидше за все, співробітники південнокорейської корпорації допустили помилку, оновивши інформацію раніше терміну, або ж це такий спеціальний маркетинговий хід. Покупцям пропонують зарезервувати для себе флагман «Galaxy наступного покоління», отримавши при цьому знижку за старий телефон. Такий потрібно віддати, а максимальний розмір знижки на нову модель досягає значення в цілих $ 600.

Виходячи з цього випливає, що покупці зможуть купити Samsung Galaxy Note 10 приблизно за півціни, віддавши старий телефон в обмін на новий. До обміну приймаються смартфони Samsung, Apple і Google, однак в Україні список прийнятих моделей може виявитися іншим, тому що на українському ринку, наприклад, зовсім недоступна продукція Google. Отримати $ 600 у вигляді знижки на новий флагман можна за умови, що покупець віддасть свій Galaxy S10, Galaxy S10e або Galaxy S10 +. Також отримати знижку такого великого розміру можна при покупці Google Pixel 3 і Pixel 3 XL, а разом з тим флагманських телефонів Apple iPhone X, iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max.

Якщо серед власників таких є незадоволені, тепер старий телефон можна обміняти на новий Galaxy Note 10, отримавши знижку значного розміру. Якщо віддавати старіші смартфони, начебто Galaxy S9, Galaxy S9 + і Galaxy Note 8, вдасться знизити цінник тільки на $ 300. На сайті компанії Samsung сказано, що всі учасники програми Trade-in отримають новий флагман в свої руки вже 23 серпня 2019 року. Очікується, що програма обміну старих телефонів на новий флагман південнокорейської корпорації виявиться запущена і на території України, але станеться це, швидше за все, пізніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.