Samsung розчарувала всіх фанатів флагмана Galaxy Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останніми повідомленнями, допрацьована версія Samsung Galaxy Fold успішно пройшла випробування на довговічність і герметичність. Компанія Samsung вважає, що дефекти, які були виявлені в попередній моделі складного смартфона ще в квітні 2019 року і призвели до затримки запуску, виправлені. Це вказує на те, що новий Galaxy Fold нарешті з’явиться на ринку. Проте, 20 липня, Samsung офіційно заявила, що дата випуску поліпшеного Galaxy Fold все ще не визначена.

Представники Samsung в Чехії і Словаччині нічого не знають про перевипуск Galaxy Fold. Один із співробітників технологічного гіганта, Девід Сахул (David Sahula), прямо повідомив, що «у нас немає ніякої нової інформації про випуск Galaxy Fold». Передбачається, що або інформації немає на даний момент, або ще не настав час її оприлюднити.

Видання SamMobile зазначає, що тепер Samsung впевнена в Galaxy Fold, оскільки минулого тижня складаний смартфон був помічений в метро Нью-Делі (Індія), мабуть в рамках публічного тестування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, раніше в поточному місяці президент і головний виконавчий директор Samsung Донг Джин Ко (DJ Koh) визнав, що випуск Galaxy Fold відбувся передчасно. Він також сказав, що складаний смартфон «прибуде в слушний час» і компанії потрібно «дати трохи часу». Примітно, що Galaxy Fold так і не з’явився на ринку навіть через кілька місяців після початкового анонсу.

Тим часом, Huawei вже остаточно визначилася з датою випуску свого Mate X. Складаний смартфон від китайського виробника вийде у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.