Якісні живі фото Xiaomi Mi A3 з’явилися напередодні анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже сьогодні має відбутися анонс дуже цікавого смартфона Xiaomi Mi A3, який запропонує привабливі характеристики за доступною ціною.

Напередодні анонсу в мережі з’явилися якісні фотографії самого смартфона, а також його упаковки, які підтверджують ключові характеристики і наявність різних портів і роз’ємів.

Фотографії підтверджують, що смартфон оснащений потрійною основною камерою, роз’ємом 3,5 мм для підключення навушників, а також роз’ємом USB-C і інфрачервоним портом для управління побутової техніки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон буде оснащений шестидюймовим екраном AMOLED з вбудованим дактилоскопічним датчиком, а також краплеподібним вирізом під 32-мегапіксельну фронтальну камеру. В якості апаратної основи виступить однокристальна система Qualcomm Snapdragon 665, компанію якої становлять 4 або 6 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті.

Основна камера буде потрійний, головний модуль матиме дозвіл 48 Мп (Sony IMX586). Ємність акумулятора складе 4030 мА•год, є підтримка 18-ватної швидкої зарядки, смартфон буде працювати під управлінням чистої ОС Android 9 Pie без MIUI. Також очікувалося наявність модуля NFC, однак, схоже, його не буде.

За чутками, Xiaomi Mi A3 буде коштувати всього 219 євро (6 400 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.