Categories: Смартфони

Перший смартфон на топовому процесорі Snapdragon 865 вразив всіх

Share

Компанія Qualcomm в кінці минулого року публічно представила свій новий чіпсет, а виявився таким Snapdragon 855. В даний час зустріти такий можна в величезній кількості смартфонів топового рівня, в тому числі в Sony Xperia 1, Xiaomi Mi 9, Samsung Galaxy S10 (США / Китай ) і багатьох інших. Втім, вже створено більш продуктивний чіпсет, а називається він Qualcomm Snapdragon 865, причому вже навіть існує перший смартфон, що працює на його базі. Такий був створений компанією Wingtech з Китаю, яка займається тестуванням новітніх розробок американської корпорації.

Оскільки робота над чіпсетом все ще ведеться, представлений смартфон є лише прототипом, але повністю працюючим. Його показали всім на виставці MWC Shanghai 2019, причому фактично на новинку звернули увагу лише після завершення цього заходу, так як у неї не було ніякого стенду. Лише деякі журналісти виявили, що «серцем» цього мобільного пристрою від Wingtech є справжній восьмиядерний процесор Snapdragon 865, який є топовим. Як вдалося з’ясувати, він доповнений модемом X55, який підтримує мережі 5G на швидкості до 7 Гбіт / с.

Сам смартфон не має конкретної назви, тому що це лише прототип, але зате відомі його характеристики. Так, зокрема, така новинка оснащена 7-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2240 на 1080 пікселів (FHD +), потрійною основною (64 Мп + 13 Мп + 8 Мп) і 16 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4500 мАг. Сканер відбитків пальців в смартфоні Wingtech вбудований не в екран. Заради спрощення конструкції корпусу такий вирішили розмістити на тильній частині корпусу, яка зроблена зі скла Corning Gorilla Glass 6. В іншому, така новинка володіє 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не обійшлося і без модулів зв’язку, серед яких знайшлося місце для Wi-Fi 802.11ax, Bluetoth 5.0 LE і NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і будь-якими її аналогами. Як повідомили офіційні представники Wingtech, такий телефон буде випущений на ринок на початку 2020 року, а до моменту релізу його характеристики і зовнішній вигляд зміняться. На жаль, розкрити характеристики чіпсета Snapdragon 865 бренд відмовився, пославшись на заборону це робити з боку Qualcomm. Втім, все в шоці від того, що в світі вже існує телефон, який набагато потужніше та продуктивніше існуючих зараз на ринку флагманів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Sony 15 травня проведе велику презентацію: що побачимо

    Компанія Sony намітила на 15 травня презентацію новинок. Нам покажуть 2 смартфони. За інформацією з…

    09.05.2024

    Вразливість Telegram дозволяє відстежувати розташування користувачів

    У мережі з'явилася інформація про те, як можна визначити місцезнаходження користувачів Telegram у режимі реального…

    09.05.2024

    Samsung знову починає випускати оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22

    Samsung випустила оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22 на початку цього місяця, але…

    09.05.2024

    Аналітики: покупці не заощаджують на нових iPhone

    Аналітична агенція Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) досліджувала переваги покупців iPhone і з'ясувала, що Apple…

    09.05.2024

    Новий iPad Pro з чіпом M4 виявився потужнішим навіть за MacBook Pro

    За тиждень до офіційної презентації нового iPad Pro з чіпом M4 в мережі з'явилися перші…

    09.05.2024

    Чому не можна заряджати смартфон до 100% і розряджати до 0% – просте пояснення

    Користувачі, які часто розряджають свої мобільні телефони до 0 відсотків, роблять серйозну помилку. Ситуація ще…

    09.05.2024