Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S11 отримає революційну особливість, якій немає аналогів

Share

Вчора стало відомо про те, що цей смартфон топового рівня, який вже більше трьох місяців перебуває в розробці, отримав особливість, яка гарантовано зведе всіх з розуму, тому що багато про щось подібне вже давно мріють. Так, зокрема, Samsung Galaxy S11 отримає розсувний корпус, за рахунок чого загальна площа екрану буде збільшуватися на 50%. Це дозволить зробити так, щоб мобільним пристроєм було зручно користуватися однією рукою на постійній основі, а потім, коли потрібна діагональ більшого розміру, досить просто розсунути корпус, як така з’явиться.

На те, що новий флагман південнокорейській корпорації отримає таку особливість, вказує безліч чинників, в тому числі цілих 16 патентів, в яких описати «телефон майбутнього». Щоб реалізувати підтримку висувного механізму творці Samsung Galaxy S11 використовували інноваційний гнучкий екран. За рахунок того, що такий не потрібно складати, реалізувати такий телефон за частиною конструкції значно простіше, тому базова модель новинки обійдеться в $ 1000. Це говорить про те, що цінник у новій моделі виявиться аналогічним такому у тих, які зараз присутні на ринку, і в яких немає висувного корпусу.

Така інновація цілком могла б зробити смартфон вкрай привабливим серед покупців, забезпечивши йому перевагу, яке китайські бренди не зможуть скопіювати щонайменше протягом одного року, а можливо і протягом більш тривалого періоду часу. Новинка в особі Samsung Galaxy S11 виявиться анонсована вже в лютому наступного року в рамках виставки MWC 2020 року, яка пройде в Барселоні. Старт продажів відбудеться в першій половині березня, тобто чекати початку продажів нового флагмана занадто довго абсолютно точно не доведеться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Експерти назвали зміни на які чекати у смартфонах

    Якщо сьогодні ми купуємо смартфон, то є ймовірність, що, поки ми донесемо його до дому,…

    29.04.2024

    Оновлення Samsung Galaxy S25 Ultra розчарує користувачів

    У тому числі це означає і те, що Samsung доведеться шукати інші способи продовжити час…

    29.04.2024

    Анонсовано оновлення класичного Nokia 3210

    Компанія HMD Global підтвердила вихід поновлення класичної моделі кнопкового телефону Nokia 3210. Свіжу версію пристрою…

    29.04.2024

    Названо смартфони Samsung які більше не оновлюватимуться – список

    Samsung позбавляє підтримки майже 50 моделей Galaxy Видання Gizmochina опублікувало список смартфонів, які не будуть…

    29.04.2024

    Названі головні нововведення та особливості iOS 18

    Аналітик Bloomberg Марк Гурман опублікував новий інсайдерський звіт, присвячений прошивці iOS 18, що готується до…

    29.04.2024

    Топ-2 помилки, які непомітно знищують батарею смартфона

    Щодня, використовуючи свої мобільні телефони для виконання різних завдань, здійснення дзвінків або просто читання новин,…

    29.04.2024