Без навушників і карт пам’яті: в мережі показали характеристики Galaxy Note 10+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери знайшли характеристики смартфона в сертифікаційному відомстві FCC.

Упродовж липня інсайдери щедро постачали журналістів витоками про характеристики нового покоління Galaxy Note. Незважаючи на суперечливі дані, більшість витоків підтвердилися: Note 10+ буде без роз’єму для навушників і слота для карт пам’яті – в мережу «злили» офіційні характеристики Galaxy Note +. Перед запуском нової моделі виробник зобов’язаний сертифікувати її для отримання допуску на ринки Європи. Організація FCC, що займається видачею ліцензій, «втратила» докладні характеристики Note Plus разом з реальними зображеннями.

Всупереч очікуванням, новинка отримає дисплей з отвором для серфі-камери, яка розташована під динаміком. Основний блок камер складається з трьох модулів, розташованих в ряд – його доповнює спалах і «четверта камера» – ToF-датчик. Це одна з відмінностей від «базового» Note 10 з трьома камерами. Габарити пристрою становлять 162,5? 77,6 мм, що відповідає діагоналі дисплея в 6,7 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основі пристрою буде 8-ядерний процесор Exynos 9 Octa 9820 з частотою до 2,7 ГГц, а мінімальний обсяг пам’яті складе 6 ГБ. Презентація сімейства Note 10 відбудеться 7 серпня в Нью-Йорку, після чого новинка надійде на світові ринки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.