Xiaomi просить користувачів повернути Pocophone F1, які почали “глючити” після оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi недавно випустила оновлення прошивки для смартфона Pocophone F1, яка викликала у деяких апаратів проблеми з сенсорним екраном. Тепер компанія закликає постраждалих користувачів принести свої смартфони для тестування.

Про це оголосив Елвін Це (Alvin Tse), який очолює підрозділ Pocophone, в соціальній мережі Twitter. Він визнав, що проблеми у деяких смартфонів з новою прошивкою спостерігаються — екран застигає, відбуваються помилкові спрацьовування, а також затримки спрацьовування. Він також зазначив, що Xiaomi потрібно зібрати деяку кількість смартфонів з такими проблемами для подальшого тестування. Йдеться про стабільну прошивку MIUI з номером 10.3.5.0, яка вийшла в середині червня.

Заміни Елвін Це не пообіцяв у своєму повідомленні, але можна припустити, що користувачам видадуть нові пристрої замість проблемних смартфонів. Щоб відправити смартфон на тестування потрібно спочатку надіслати в службу підтримки свій ID користувача, відео з демонстрацією збоїв та іншу важливу інформацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.