Смартфон Samsung Galaxy Note 10 розчарував всіх покупців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже зовсім скоро, менш ніж через один місяць, в продаж надійде флагманський смартфон Samsung Galaxy Note 10, який повинен стати втіленням ідеального мобільного пристрою, принаймні в очах більшості покупців. Новинка отримає передове технічне оснащення, сучасний дизайн, підтримку новітніх технологій, а ось найсвіжішого програмного забезпечення в ній не виявиться, так як прямо «з коробки» на телефон буде встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie, тоді як апдейт до Android 10.0 Q він отримає лише в першій половині наступного року, або ж в самому кінці нинішнього.

В мережі з’явилися вкрай цінні відомості про те, чим всіх покупців зможе порадувати така новинка, появи якої на ринку багато хто чекає вже дуже давно. На жаль, але опублікована інформація є далеко не найприємнішою. Справа в тому, що керівництво південнокорейської корпорації в кінцевому підсумку вирішило все ж випустити на ринок Samsung Galaxy Note 10 без звичного всім 3,5 мм роз’єму для навушників, пожертвувавши їм заради трохи іншої конструкції корпусу, яка дозволила встановити в цю модель акумулятор злегка підвищеної ємності .

Втім, компанія Samsung вирішила максимально підстрахуватися на випадок масового невдоволення. Для цього вона покладе в комплект поставки Samsung Galaxy Note 10 фірмові навушники AKG, який матимуть коннектор USB Type-C. Також всіх користувачів чекає перехідник на 3,5 мм роз’єм, який дозволить підключати до мобільного пристрою будь-які провідні навушники без будь-яких складнощів. Проте, все це все одно не зможе повернути покупцям звичний аудіороз’єм, без якого багатьом виявиться туго, адже якщо забути перехідник, наприклад, вдома або на роботі, слухати музику виявиться вже неможливо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З огляду на те, що базова версія Samsung Galaxy Note 10 буде коштувати не менше 1000 євро, цілком собі очевидно, що покупці будуть в жаху від такого рішення, адже до цього самого моменту південнокорейська корпорація оснащувала всі свої флагмани звичним 3,5 мм роз’ємом для підключення навушників і інших конекторів. Також є ймовірність, що вже на своїй серпневої презентації Samsung представить світу бездротові навушники Galaxy Buds 2, які стануть другим поколінням її фірмовою акустики для персонального прослуховування музики. Така може отримати шумозаглушення і захист від води за стандартом IP68.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.