Samsung Galaxy S10 дуже сильно впав у ціні до мінімального рівня

Ще на початку березня в продаж на території України надійшов флагманський смартфон Samsung Galaxy S10, оснащений за останнім словом техніки. Цей апарат отримав передове технічне оснащення і, крім того, масу інших особливостей. На практиці це означає, що він виявився вкрай привабливим у всіх відносинах, а мріють його собі купити десятки мільйонів чоловік по всьому світу. Проте, далеко не всі можуть це зробити, так як цінник буквально «кусається». В офіційних торгових точках виробника на території України за базову версію цього флагмана просять непристойно багато грошей.

За конфігурацію з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ ПЗУ, яка є найдешевшою з усіх доступних, в магазинах виробника і у його партнерів просять 30 300 гривень. Це просто колосальна сума грошей, яку даний флагман, швидше за все, взагалі не варто. Якби цінник був значно нижче, більш широке коло покупців міг би дозволити собі покупку такої моделі. На щастя, Samsung Galaxy S10 нищівно сильно впав в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше для всіх бажаючих. Видання Tehnofan.com.ua з’ясувало це в ході дослідження ринку цін на електроніку на території України.

Виявилося, що купити Samsung Galaxy S10 тепер можна всього за 19 500 гривень в середньому, тобто майже на 11000 гривень дешевше, ніж раніше. З цього випливає, що флагман впав в ціні майже на 40%, ставши набагато дешевше. За зниженою ціною його продають десятки магазинів на території України, причому у багатьох серед таких є кілька тисяч позитивних відгуків, а також багаторічний досвід роботи, який гарантує надійність торгової точки. На вибір пропонують білу, чорну, зелену і червону забарвлення, але за останню, оскільки вона надійшла в продаж порівняно недавно, доведеться доплачувати гроші.

Цей мобільний пристрій топового рівня оснащено 6,1-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3040 на 1 440 пікселів (QHD +), восьмиядерна процесором Exynos 9820 з тактовою частотою 2,73 ГГц, графікою Mali-G76 MP12, потрійний основний (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) і 10 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 1 ТБ включно, 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, сканером відбитків пальців в екрані, а також, крім того, низкою інших особливостей. Розміри корпусу телефону складають 149.9 x 70.4 x 7.8 мм, тоді як важить все мобільний пристрій всього 157 грамів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.