Фотографії підтверджують розташування всіх камер Samsung Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, опублікував кілька цікавих фотографій.

У супровідному коментарі Ice Universe стверджує, що у другій половині цього року на ринку не з’явиться смартфонів, які зможуть перевершити Samsung Galaxy Note 10 за якістю екрану.

На цих фотографіях показані плівки, які підтверджують розташування вирізів на лицьовій і задній панелях нових флагманських планшетофонів Samsung Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як добре видно на фотографіях, обидві моделі будуть оснащена одинарної фронтальною камерою, а ось основні камери у них будуть різними. Samsung Galaxy Note 10 отримає потрійну вертикальну камеру з окремо розташованою спалахом, а у Galaxy Note 10 Pro буде два додаткових датчика.

Джерела раніше неодноразово вказували на те, що флагман Samsung отримає дві часопрольотні камери, які дозволять більш точно вимірювати відстань до об’єктів у просторі, що стане в нагоді для додатків доповненої реальності.

Презентація Samsung Galaxy Note 10 очікується 7 серпня, Samsung прямо вказує на те, що новий смартфон дозволить вам замінити відразу декілька пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.