Смартфони Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 отримають неймовірні характеристики за бюджетну ціну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим далі в майбутнє, тим більше цікаві в усіх відношеннях випускають смартфони різні виробники. Особливо цікаво спостерігати за бюджетними моделями, які ще недавно були просто жахливими, тоді як зараз такі телефони здатні задовольнити запити практично кожного абонента. Все це дуже навіть добре, тому що переважна більшість людей на Землі може дозволити собі покупку тільки мобільних пристроїв з початкової цінової категорії. Уже в кінці 2019 року, як очікує видання Tehnofan.com.ua, в продаж надійдуть такі новинки, як Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8.

Ці мобільні пристроями будуть коштувати менше $ 200 , завдяки чому дозволити собі їх покупку зможуть абсолютно всі бажаючі, що стане одним з секретів їхнього успіху. Втім, звичайно, новинкам будуть ще, чим похвалитися. Вони отримають корпус зі скла Corning Gorilla Glass 5, а сканера відбитків на тильній частині не буде, але і в дисплей вбудовувати його ніхто також не стане, тому що смартфон отримає дисплей на IPS-технології. Очікується, що дактилоскопічний сканер на основі оптики інтегрують в бічну кнопку, як в телефонах деяких інших виробників.

Основна ж ставка в даних телефонами початкового рівня буде зроблена на головну камеру, розташовану на тильній частині. У моделі Redmi Note 8 така виявиться потрійний, ставши повним аналогом такої , як в полуфлагманськом телефоні Mi 9 SE, який вже зараз можуть купити всі бажаючі. Її дозвіл складе 48 Мп + 8 Мп + 13 Мп, тоді як в моделі Redmi 8 буде точно така ж, але подвійна без третього фотомодуля з дозволом 13 Мп. У зв’язку з цим обидва телефони початкового рівня зможуть робити більш-менш однакові за якістю фотографії, але з настанням темного часу доби різниця все ж виявиться дуже значною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку Xiaomi, саме фотокамера в бюджетних телефонах забезпечить новинкам успіх, і з такою думкою не можна не погодитися, тому що в 2019 році багато людей вибирають собі смартфон не виходячи з його потужності, а виходячи з тих фотоможливостей, які він може запропонувати. Такі особливості абсолютно точно повалить абсолютно всіх користувачів в шок, так як ніхто не очікує побачити нічого подібного в смартфонах Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8, базові версії яких будуть коштувати менше $ 150, а просунуті трохи більше. Очікується, що апаратної основою новинки стане восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 600-й серії.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.