У продаж надійде смартфон LG G8s ThinQ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На виставці Mobile World Congress (MWC) 2019 року компанія LG анонсувала смартфона LG G8 ThinQ, G8s ThinQ і LG V50 5G. В кінці червня LG G8s ThinQ був офіційно представлений на Тайвані, а тепер смартфон виходить на світовий ринок.

LG G8s ThinQ отримав екран діагоналлю 6,21 дюйма роздільною здатністю 2248х1080 пікселів, при цьому у нього більш широкий виріз під систему фронтальних камер.

Смартфон побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 855, він оснащений 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, а його акумулятор ємністю 3550 мА•год підтримує швидку 18-ватну зарядку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 12, 12 і 13 Мп, фронтальна камера включає 8-мегапіксельний датчик зображення і ToF-модуль.

Смартфон отримав загартоване скло Gorilla Glass 5 з обох сторін, а також захист по мірі IP68 і відповідність вимогам американського військового стандарту MIL-STD-810G.

Найближчим часом смартфон стане доступний в Європі, Азії, на Близькому Сході і в інших регіонах. Ціна буде оголошена для кожної країни окремо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.