Дворічний Samsung Galaxy Note 8 отримав нову функцію камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung почала поширювати для дворічного флагманського планшетофона Galaxy Note 8 свіже оновлення прошивки. Апдейт приносить червневе оновлення безпеки Android і нову функцію, яка порадує багатьох користувачів смартфона.

Прошивка під номером N950FXXU6DSF6 доступна для користувачів в ряді європейських регіонів, включаючи Німеччину і Нідерланди. Цікаво, що прошивка N950FXXS6DSF2 з червневим оновлення безпеки вже поширюється пару тижнів в деяких країнах, але вона йде в «чистому вигляді» — без функціональної добавки.

Вона додає в додаток камери на смартфоні вбудований сканер QR-кодів. Тепер для того, щоб розпізнати такий код, не потрібно викликати «Камеру Bixby» або запускати сторонні додатки. Достатньо буде відкрити додаток камери і навестися на QR-код, далі система запропонує його обробити — додати контакт або подія в календарі, відкрити посилання і так далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку червня Samsung навчила такого трюку торішні Galaxy S9 і S9+, потім Samsung Galaxy Note 9, навіть Galaxy S10 таку функцію отримав зовсім недавно — в кінці червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.