Xiaomi назавжди попрощалася з дуже популярною лінійкою смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi займається випуском смартфонів на ринок ось уже як більш шести років, але лише зовсім недавно до неї прийшла велика популярність на міжнародному ринку, де тепер різну її продукцію використовують десятки мільйонів чоловік по всьому світу. Вона намагається розвивати відразу безліч лінійок мобільних пристроїв, але на одній з таких в 2019 році вирішили поставити хрест, тобто нові моделі в її рамках випускатися більше не будуть. Багато хто думав, що телефони з такого модельного ряду почне випускати дочірній бренд Redmi, однак він спростував ці відомості, заявивши про те, що у компанії зовсім інші плани.

Глава бренду Redmi Лю Вейбінг повідомив про те, що компанія Xiaomi повністю відмовилася від популярної лінійки величезних смартфонів Mi Max, в рамках якої телефони на ринок випускатися більше не будуть. Ніякого модельного ряду Redmi Max або якогось іншого не буде. Таким чином, китайська корпорація більше не буде випускати мобільні пристрої, оснащені більш ніж 6,5-дюймовими екранами. Подібні моделі користувалися великою популярністю в азіатських країнах світу, проте тепер любителям величезних смартфонів доведеться користуватися продукцією інших виробників.

У соцмережі Weibo також було відзначено, що лінійка серії продуктів Max завершена, тому що Xiaomi і Redmi не займатимуться надалі випуском нових моделей, оснащених величезним екраном і корпусом. Таким чином, ніякого Mi Max 4, поява якого очікувалося в червні 2019 року, точно не буде. Цілком можливо, що в майбутньому даний виробник електроніки змінить свою думку з цього приводу, але далеко не факт, що це трапиться в найближчому майбутньому. Швидше за все, відмовитися від такого модельного ряду було вирішено через те, що зараз майже всі телефони компанії мають величезний дисплей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для тих, хто чекав Xiaomi Mi Max 4, вся ця інформація, звичайно, як удар в серце, адже на ринку не так багато компаній, які займаються створенням величезних мобільних пристроїв. Втім, часи змінюються, тому варто користуватися старими моделями, або ж іти в ногу з часом і купувати телефони, що володіють більш-менш відповідними телефону розмірами, а якщо потрібно щось більше, то краще купити вже невеликий планшет, тим більше що недавно на ринок вийшов Mi Pad 4, оснащений 8-дюймовим IPS-екраном і потужним технічним оснащенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.