Стартував прийом попередніх замовлень на Xiaomi Mi CC9

В Китаї стартував прийом попередніх замовлень на нову лінійку смартфонів Xiaomi Mi C C9, яка призначена для молодих людей, що обожнюють робити селфі.

Оформити попереднє замовлення на Xiaomi Mi CC9 бажаючі можуть, заплативши всього 15 доларів. Залишок потрібно буде доплатити після офіційного анонсу, коли будуть оголошені ціни різних моделей.

Крім того, було оголошено про те, що лінійка Xiaomi Mi CC9 отримає оновлену систему анімованих аватарів Mimoji, яка запропонує 165 різних осіб, зачісок і різних аксесуарів. Створивши свого аватара, ви зможете робити смішні Селфі, на яких ваша голова буде замінюватися на голову вашого аватара.

Згідно з інформацією, опублікованою в базі даних китайського регулятора, Xiaomi Mi CC9 отримає екран OLED діагоналлю 6,39 дюйма, від 4 до 8 ГБ оперативної і від 64 до 256 ГБ енергонезалежної пам’яті, а також акумулятор ємністю 3940 мА•год

Головний модуль основної камери матиме роздільну здатність 48 Мп, а видання Xiaomi Mi CC9 Meitu Edition буде оснащено фронтальною камерою зі спеціальним режимом для нічних селфі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.