Наступний Samsung Galaxy Fold може з’явитися до кінця року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics не зупинила розробки через відкладений випуск свого першого складного смартфона з гнучким екраном Galaxy Fold. За даними корейського ресурсу Thelec, друге покоління Galaxy Fold може з’явитися вже до кінця поточного року, пише ITsider.

Як повідомляють корейські джерела, дебют Galaxy Fold 2 запланований на грудень, а продажі можуть стартувати на початку наступного року і це найгірший з прогнозів.

Thelec підкреслює, що якщо оригінальний Galaxy Fold “заснований” на серії Galaxy S, то Galaxy Fold 2 базується вже на серії Galaxy Note.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У другого покоління Galaxy Fold очікується збільшений з 7,29 до 8 дюймів гнучкий екран. Він буде складатися все так само, як і перше покоління — дисплеєм всередину.

Другою особливістю, крім быльшого екрану, стане підтримка фірмового стилуса S Pen, як у планшетофонов серії Galaxy Note. Це підтверджується замовленнями Samsung на комплектуючі для Galaxy Fold.

Точні терміни виходу Galaxy Fold поки не визначені. Проте, минулого тижня віце-президент Samsung Display заявив, що проблеми смартфона вже вирішені і Galaxy Fold готовий вийти на ринок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.