Samsung Galaxy Fold 2 здався на рендерах

Незважаючи на труднощі з Galaxy Fold, Samsung не збирається відмовлятися від випуску складних смартфонів з гнучким екраном. Вчора в Мережі засвітився концепт моделі, виконаній у форм-факторі розкладачки (такий, напевно, буде випущений в Китаї в рамках серії W), а зараз є можливість оцінити дизайн можливого наступника Galaxy Fold.

Ці рендери зроблені на основі схематичних зображень, що супроводжують патентну заявку. Цікаво, що документи на її реєстрацію були подані в північноамериканське патентне бюро (USPTO) ще в кінці 2017 року, а опубліковані лише зараз. В описі патенту значиться “складний електронний пристрій з гнучким екраном”.

Пристрій має кілька важливих відмінностей від Galaxy Fold. По-перше, механізм петель набагато простіше – хоча б чисто візуально. Хоча конструкція передбачає «занурення» петель всередину корпусу при розкладанні смартфона. Друга важлива відмінність – наявність тільки одного великого екрану, який, до того ж, загнутий по краях.

Інакше зроблена і камера – вона врізана в дисплей. Правда, датчик тільки один. Можна також звернути увагу на те, що в складеному стані гучномовець і порт USB-C знаходяться на різних половинках пристрою.

Само собою, про комерційну долю моделі, показаної на цих рендерах, поки говорити передчасно – потрібно дочекатися хоча б старту продажів Galaxy Fold. Проте, така модель цілком має право на існування. Більше того, більш проста і надійна конструкція петель робить смартфон з цих картинок можливим потенційним наступником Galaxy Fold.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.