Віце-президент Xiaomi пообіцяв 5G-смартфони за ціною менше 8 тис грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лю Вейбинг (Lu Weibing) обіцяв сьогодні зробити якийсь важливий анонс. Як з’ясувалося, мова йшла не про конкретний продукт.

Лю Вейбинг представив компанію Xiaomi на конференції 5G+, яку провів оператор China Mobile. У своєму резюмуючому повідомленні Лю Вейбінг зробив кілька цікавих заяв.

Найбільш важливою стала інформація про те, що ціна смартфонів з підтримкою мереж п’ятого покоління стрімко зменшується. Лю Вейбінг заявив, що в другій половині наступного року на ринку з’являться 5G-смартфони, які коштуватимуть менше 290 доларів (7 600 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше з’явилася інформація про те, що оператор China Mobile випустить подібний смартфон вже в червні цього року, однак на тій же конференції сьогодні China Mobile лише пообіцяла випустити флагманський смартфон Forerunner X1, який буде коштувати близько 735 доларів (19 300 грн.).

Віце-президент Xiaomi додав, що до кінця наступного року мережі 5G будуть працювати у більшості великих міст світу, а користувачі завдяки мереж нового покоління отримають більше додатків і несподіваних сценаріїв використання мобільних пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.