Categories: Смартфони

Xiaomi дуже сильно обвалила ціну на Pocophone F1

Share

Чим вища вартість будь-якого мобільного пристрою, тим менше у більшості людей можливостей для того, щоб його собі купити. В цьому немає нічого дивного, адже у багатьох покупців сильно обмежений бюджет, і саме тому більшість вважає за краще купувати телефони з цінником до $ 200. Мобільний пристрій в особі Xiaomi Pocophone F1 дуже відчутно виходить за межі цієї цінової категорії, але сталося те, чого цілком можна було очікувати – за кілька місяців до презентації нової моделі з цієї лінійки компанія-виробник вирішила знизити цінник цього пристрою, тим самим значно знизивши його вартість.

Так, зокрема, компанія Xiaomi вирішила нищівно обвалити ціну Pocophone F1, тим самим зробивши його набагато дешевше і доступніше, ніж раніше. Нагадаємо, що цей апарат був випущений від імені міжнародного бренду Poco, а сталося це ще восени минулого року. Мобільний пристрій спочатку продавали за $ 350, але тепер, після сьогоднішнього зниження вартості цього телефону, його цінник знизився до $ 239, в результаті чого мобільний пристрій стало відчутно дешевше і доступніше, ніж раніше.

За такою ціною можна купити Xiaomi Pocophone F1 в версії з 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, тобто в самій дешевою і доступною з усіх існуючих. Знижений цінник вже вступив в силу на міжнародному ринку в фірмових торгових точках Mi Home, а також в офіційному магазині виробника. Всього за $ 239 у покупців тепер є можливість купити собі потужний смартфон на базі флагманського процесора Qualcomm Snapdragon 845, нехай в даний час він і не є найпродуктивнішим з усіх існуючих.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, цей телефон має сканер відбитків пальців на тильній кришці, корпус з полікарбонату, роз’єми USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також ряд інших особливостей, крім чіпа NFC, через відсутність якого неможливо здійснювати оплату товарів та послуг через будь-яку платіжну систему, в тому числі Google Pay. Швидше за все, Xiaomi хоче скоріше розпродати всі складські запаси цього мобільного пристрою, зробивши це перед презентацією своєї нової моделі, яку можуть анонсувати вже в серпні цього року, а називатися вона буде Pocophone F2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024

    Google випустила Pixel Tablet без док-станції

    Google не стала змінювати дизайн або «начинку» Pixel Tablet: користувачів все також зустрічає металевий корпус…

    08.05.2024

    Sennheiser випустила TWS-навушники з шумозаглушенням та еквалайзером

    Sennheiser презентувала нову модель бездротових навушників Accentum True Wireless ANC. За словами виробника, пристрій пропонує…

    08.05.2024