Categories: Смартфони

Складаний iPhone X Fold на зображеннях виглядає неймовірно

Share

16 червня 2019 року, потенційний iPhone X Fold показали на зображеннях, на яких він виглядає приголомшливо. На знімках видно, що мобільний пристрій оснащено двома екранами, один з яких дозволяє використовувати весь гаджет в якості звичайного смартфона. В такому стані користувачі можуть використовувати OLED-екран, який займає більше 90% площі на лицьовій частині, а на тильній частині знаходиться четверная основна камера з горизонтальним розташуванням всіх об’єктивів. Само собою, що справа не обійшлася без фірмового логотипу американської корпорації, за які багато людей готові переплачувати величезні суми грошей.

Телефон складається всередину, тобто в складеному стані основний великий дисплей захищений від фізичного впливу. Такою є повністю квадратним, володіючи властивістю легко згинатися. Ніяких вирізів в мобільному пристрої iPhone X Fold немає, але зате є отвір під фронтальну камеру і сканер особи Face ID другого покоління. Для підзарядки телефону, а також для підключення до нього різних додаткових пристроїв, в такий додали інтерфейс USB Type-C, а про наявність 3,5 мм роз’єму для навушників можна навіть не мріяти, тому що такий додавати в цей апарат ніхто точно не стане.

Якщо новий смартфон Apple насправді буде виглядати саме так, він абсолютно точно стане хітом серед покупців. Мобільний пристрій в особі iPhone X Fold, крім усього іншого, має отримати передове технічне оснащення, підтримку бездротової зарядки, а також модем 5G для роботи в мережах п’ятого покоління. Очікується, що «яблучна» корпорація представить і запустить в продаж свій перший складаний смартфон вже в 2020 році, тобто приблизно через півтора року. Звичайно, до цього самого моменту ситуація на ринку може сильно змінитися, але керівництво американської компанії це напевно передбачив, як і завжди.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024