Xiaomi закриває програму бета-тестування MIUI для всіх пристроїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi оголосила про швидке закриття глобальної програми бета-тестування фірмової оболонки MIUI.

Глобальна прошивка Xiaomi пропонувалася в двох версіях — стабільною і бета. Стабільна прошивка встановлена на смартфони при продажу, а бета-версію користувачі могли встановити самі при бажанні.

Бета-версія дає доступ до останніх нововведень раніше, ніж стабільна, але вона розрахована на ентузіастів і, закономірно, програє по стабільності роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер Xiaomi вирішила припинити розробку прошивки MIUI Global Beta для смартфонів під брендом Xiaomi, так і Redmi. З 1 липня оновлення для неї більше виходити не будуть.

У своєму посланні користувачам Xiaomi визнала, що розробка ускладнилася з запуском великої кількості смартфонів під різними брендами, в той час як все більше користувачів встановлювали бета-версію. В результаті розробники виявилися перевантажені і нездатні підтримувати потрібний темп.

Також Xiaomi зазначила, що основне завдання бета-тестування — отримання відгуків, а більшість користувачів MIUI Global Beta майже ніколи не давали відгуків. В результаті, було прийнято рішення сконцентрувати свої зусилля на стабільній версії MIUI. Відміна бета-тестування дозволить розробникам випускати стабільні версії частіше і кращої якості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.