Categories: Смартфони

Huawei Mate 30 Pro вразив всіх покупців

Share

Як повідомив профільний портал iThome з посиланням на свої джерела, китайська корпорація збирається дуже сильно здивувати всіх з такою новинкою, як Huawei Mate 30 Pro. Для цього в цей мобільний пристрій вирішили встановити не тільки передове технічне оснащення за частиною продуктивності, яке буде відбутися з процесора Kirin 985 і 12 ГБ оперативної пам’яті, але ще і революційний AMOLED-дисплей з отвором всередині. Його особливість полягає в тому, що він здатний показувати картинку з частотою 90 Гц, а на таке зараз здатний тільки дисплей в OnePlus 7 Pro.

За рахунок цього будь-яке зображення на новому флагмані китайської корпорації буде виглядати максимально ефектно, а особливо сильний приріст в цьому показнику в порівнянні зі стандартними 60 Гц вдасться відчути у відеоіграх і фільмах, де є багато різких сцен. В іншому, крім усього іншого, флагманський телефон Huawei Mate 30 Pro абсолютно точно сильно здивує всіх покупців модемом Barong 5000, який здатний працювати в мережах 5G на швидкості до 3 Гбіт / с, тобто на дуже і дуже високою.

Основна камера у Huawei Mate 30 Pro виявиться четверною, а забезпечувати вона зможе 5-кратний оптичний зум, або ж 7-кратний гібридний зум. Сам AMOLED-дисплей отримає діагональ в 6,71 дюйм, в зв’язку з чим мобільний пристрій буде мати величезні розміри. Втім, покупцям телефонів з цього модельного ряду до таких не звикати, тому що ще жодна модель з лінійки Mate не мала більш-менш компактних розмірів, які б дозволяли користуватися смартфоном однією рукою. Цінник новинки виявиться не з доступних, але воно й зрозуміло, адже мова йде про флагман.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024