Categories: Смартфони

Realme X: сканер в екрані і висувна камера за 5 500 гривень

Share

Вибираючи смартфон в 2019-м, хочеться купити сучасну модель з актуальними функціями і за доступною ціною. Realme X з великим AMOLED-дисплеєм без «чубчика» і «крапель» отримав функцію швидкої зарядки і екранний сканер відбитків при ціні менше 5 500 гривень. А Realme X Youth Edition на Snapdragon 710 з просунутою фронталкою можна купити і того дешевше.

Realme X

AMOLED-дисплей Realme X діагоналлю 6,53 дюйма з роздільною здатністю Full HD + і тонкими рамками не містить вирізів і отворів, що відволікають від перегляду повноекранного контенту. Селфі-камера смартфона на висувному механізмі показується тільки в той момент, коли вона буде потрібно і не займає зайвого місця. Сканер відбитків розмістився під дисплеєм – для розблокування не доведеться намацувати його пальцем на задній кришці.

Восьмиядерний процесор Snapdragon 710 і 4 ГБ оперативної пам’яті забезпечують досить продуктивності, щоб не замислюватися про швидкість запуску додатків. Для зберігання мультимедійних файлів гаджет оснащений вбудованим накопичувачем на 64 ГБ. Подвійна тильна камера складається з основного сенсора на 48 Мп і 5-мегапіксельного датчика глибини для поліпшення зйомки в портретному режимі. За автономність апарату відповідає акумулятор на 3765 мАг з підтримкою швидкої зарядки VOOC 3.0, що скорочує час перебування пристрою у розетки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз на JD купити китайську версію Realme X можна за $ 213.

Дізнатися більше про Realme X

Realme X Youth Edition

Більш доступна версія смартфона з 6,3-дюймовим дисплеєм орієнтована на любителів зависнути онлайн – роздільна здатність фронталки, що розташувалася в акуратному Каплевидному вирізі на екрані, становить 25 мегапікселів. Комбінація з процесора Snapdragon 710 і 4 ГБ оперативної пам’яті дозволить легко перемикатися між клієнтами соціальних мереж і іншими додатками, не побоюючись вильотів і лагів. Ємність вбудованого накопичувача Realme X Youth Edition становить 64 ГБ.

За фотоможливості гаджета відповідає подвійна основна камера, що складається з сенсорів на 16 (Sony IMX 519, f / 1.7) і 5 Мп. Підтримка ШІ-алгоритмів дозволяє смартфону встановити оптимальні настройки при зйомці різних сцен і відповідає за постобработку одержані знімків. Акумулятор на 4045 мАг розрахований на цілий день активного використання.

Купити Realme X Youth Edition в конфігурації 4/64 ГБ на JD зараз можна за $ 176.

Дізнатися більше про Realme X Youth Edition

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Новий iPad 11 буде дешевшим за своїх попередників

    Компанія Apple має намір здешевити наступну базову модель iPad, щоб ще більше інтегруватися в ринок…

    04.05.2024

    Google ChromeOS отримала велике оновлення

    Хороші новини для користувачів Chromebook Google випустила ChromeOS 124, яка принесе хвилю покращень для ваших…

    04.05.2024

    В мережу потрапили нові офіційні зображення смартфонів Sony Xperia 1 VI та Xperia 10 VI

    Лише кілька годин тому в мережу витекли офіційні зображення майбутніх Sony Xperia 1 VI та…

    04.05.2024

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024