Categories: Смартфони

Google Pixel 4 представлений офіційно: потрійна камера, сканер в екрані і вражаючий дизайн

Share

Офіційний акаунт Google в соцмережі Twitter опублікував фотографію нових мобільних пристроїв компанії, які виявляться анонсовані вже в цьому році. Формально їх анонс вже відбувся, проте в його рамках «пошуковий гігант» лише опублікував зображення новинки, розкривши тим самим ряд її особливостей. Повноцінна ж презентація, швидше за все, відбудеться лише восени. Як і слід було очікувати, в Google Pixel 4 компанія-виробник вирішила відмовитися від одинарної головної камери, замінивши її відразу на потрійну. Це дозволить значно підвищити якість знімків.

На лицьовій частині користувачів чекає подвійна фронтальна камера, причому під неї виявиться зроблено отвір в екрані, тому що в Google Pixel 4 вдасться зустріти отвір в дисплеї, зроблене під фотокамеру. На практиці це означає, що користувачів чекає Dynamic AMOLED-екран від Samsung, в який виявиться інтегрований сканер відбитків пальців, але ультразвукової або ж оптичний – поки що точно невідомо. Новинка виявиться доступна для покупки в звичайній версії і XL, яка володіє збільшеними розмірами і підвищеною місткістю батареї.

За зарядку відповідає роз’єм USB Type-C, а на наявність звичного всім 3,5 мм аудіороз’єми можна навіть не розраховувати – новинка його гарантовано не отримає. Серед інтерфейсів в Google Pixel 4 користувачів чекають Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC. Корпус телефону виявиться виконаний зі скла Corning Gorilla Glass 6, а в чорному кольорі апарат виглядає просто приголомшливо в усіх відношеннях. Залишилося тільки дочекатися, коли ця новинка на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц надійде в продаж, а це гарантовано трапиться до кінця жовтня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Всі iPad Pro 2024 року отримають найкращі OLED-дисплеї на ринку

    Глава аналітичної компанії Display Supply Chain Consultants Росс Янг заявив, що майбутні флагманські планшети Apple…

    30.04.2024

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024