Розробники MIUI запропонували голосувати за нові функції прошивки — користувачі вже вибрали найпотрібнішу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники інтерфейсу MIUI нерідко пропонують користувачам на вибір одну або кілька функцій, які будуть реалізовані в інтерфейсі в пріоритетному режимі. Ось і цього разу люди змогли проголосувати за одну з чотирьох можливостей.

Першим пунктом значилося поліпшення буфера обміну: скопійований користувачем текст можна було б відправити в будь-який додаток або навіть синхронізувати з ПК. Другий пункт — перетворення смартфона в цифрову фоторамку. По суті, в цьому режимі на екрані смартфона просто демонструвалося б слайд-шоу. Третій пункт — взаємний обмін файлами і додатками на смартфонах. І, нарешті, четвертий — введення пароля при вимиканні або перезавантаженні, для запобігання примусового відключення смартфона в разі крадіжки або втрати.

У голосуванні взяло участь близько 70 000 чоловік, і більшість — 55% — висловилося на користь останнього пункту: введення пароля при виключенні. Інші пропозиції набрали приблизно по 15%. І хоча у користувачів Weibo ще є час проголосувати, навряд чи кінцевий результат зміниться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.