Індикатор повідомлень в Redmi K20 і Xiaomi Mi 9T розташований в незвичайному місці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі продовжують з’являтися подробиці про нові смартфони Redmi K20 і Redmi K20 Pro. Нагадаємо, старша модель вже встигла надійти в продаж і була розпродана за 1 годину 40 хвилин накладом понад 200 тис. одиниць, а перша розпродаж Redmi K20 запланована на завтра.

Інсайдер Мукул Шарма (Mukul Sharma) опублікував на своїй сторінці в Twitter парочку фотографій, які демонструють, де розташовується інформаційний світлодіод (індикатор повідомлень) в нових смартфонах.

Він знаходиться на висувному модулі фронтальної камери, саме через це кільце у деяких користувачів виникли надії на наявність у Redmi K20 і Redmi K20 Pro інфрачервоного порту, проте глава Redmi заявив, що для нього в смартфонах не знайшлося місця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що вже в Xiaomi Mi 9 розробники зробили інформаційний світлодіод дуже маленьким у порівнянні з Xiaomi Mi 8, а в Redmi K20 і Redmi K20 Pro, які вийдуть під назвами Xiaomi Mi 9T і Xiaomi Mi 9Е Pro в Європі, він перемістився на верхню панель пристрою. Тобто побачити блимання світлодіода можна буде тільки, якщо смартфон лежить під певним кутом до вас.

Можна сказати, що виглядає це красиво, але рішення розмістити світлодіод в цьому місці, якщо оцінювати зручність його використання, видається досить спірним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.