Захищений смартфон Samsung Galaxy XCover 4s розсекречений

Офіційної прем’єри цієї моделі ще не було, але джерело вже опублікувало фото і всі технічні подробиці про смартфон Samsung Galaxy XCover 4s. Очікується, що новинка надійде в продаж у Європі вже в поточному місяці (називається дата 12 червня), а коштувати буде близько 250 євро (7 700 грн.).

У плані дизайну XCover 4s навряд чи буде відрізнятися від попередника. Характеристики традиційно скромні для серії XCover: смартфон отримав 5-дюймовий екран з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, однокристальну платформу Samsung Exynos 7885 з восьмиядерним CPU, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, слот для карт microSD, адаптери Wi-Fi 802.11 ac і Bluetooth 5.0, а також NFC. Також в конфігурації стандартний роз’єм для навушників, порт USB-C і клавіша XCover, на яку можна призначити різні дії та додатки.

Здвоєною камери в цій моделі немає — основна представлена датчиком роздільною здатністю 16 Мп і об’єктивом з діафрагмою F/1,7, у фронтальній використовується 5-мегапіксельний датчик і об’єктив з діафрагмою F/2,2.

Ємність знімної акумуляторної батареї моделі становить 2800 мА·год. Прогумоване покриття корпусу забезпечує розміщеним всередині компонентів хороший захист відповідно до ступеня IP68. Маса моделі — 172 грами, а товщина — 9,7 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.