Categories: Смартфони

Неймовірні характеристики Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 порадували всіх користувачів

Share

Як показало недавно опублікованому дослідженні, більшість людей в світі купують собі смартфони з цінової категорії від $ 100 до $ 230. В цьому немає нічого дивного, адже такі коштують не дуже дорого, завдяки чому дозволити собі їх покупку можуть всі бажаючі. Більш того, саме телефони бюджетного рівня є кращим вибором по співвідношенню ціна / якість, так як вони пропонують потужне «залізо» по вкрай низькій ціні, а у випадку з новинками в особі Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 всіх користувачів чекає ще й доступ до новим технологіям.

Чим далі в майбутнє, тим більше в мережу потрапляє різних подробиць про такі мобільні пристрої, як Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8. Їх офіційна презентація очікується в листопаді-грудні нинішнього року, а пройде вона звичайно ж на домашньому ринку бренду, тобто в Китаї. Відомо, що телефони отримають корпус зі скла Corning Gorilla Glass 5-го або 6-го покоління, а також вони зможуть похвалитися роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, завдяки чому не доведеться користуватися будь-якими адаптерами і перехідниками , що гарантовано порадує всіх користувачів.

Апаратною основою новинок стануть восьмиядерні процесори Qualcomm, але в одному з нових смартфонів покупців чекає більш потужний чіпсет, тоді як в інший навпаки менш продуктивний. Крім того, модель Redmi Note 8 зможе похвалитися потрійної основною камерою, тоді як в Redmi 8 всіх покупців чекає подвійна фотокамера, тобто цей смартфон фотографії робити зможе відчутно менш привабливі в усіх відношеннях. Втім, зате інтерфейси виявляться ідентичними: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, A-GPS, 4G VoLTE і GLONASS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо в новинках під назвою Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 є така особливість, яка гарантовано змусить їх власників стрибати від захвату, бо ніхто не очікує побачити в даних телефонах нічого подібного. Керівник бренду Redmi Лу Вейбін в соціальній мережі Weibo заявив про те, що відтепер дешеві телефони компанії почнуть отримувати чіп NFC, використання якого раніше навмисно уникали. Тепер же все стане інакше, а значить власники бюджетних смартфонів Xiaomi зразка кінця 2019 року зможуть працювати з платіжною системою Google Pay і її аналогами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як штучний інтелект допомагає нам жити

    Ми живемо в епоху розвитку нейромереж — комп'ютерні системи реально починають думати практично так, як…

    06.05.2024

    Смартфони з технологією eSIM 2024: віртуальна сім-картка, як користуватися

    Сучасна технологія eSIM спрощує процес підключення до мобільного зв'язку та відкриває нові можливості для різних…

    06.05.2024

    Японці протестували перший у світі 6G-девайс: у 10 разів швидший, ніж 5G

    Над проектом 6G-пристрою одночасно працювали такі компанії, як NEC Corporation, Fujitsu, DOCOMO та NTT. На…

    06.05.2024

    У мережу злили перші подробиці про флагман Xiaomi 15 Pro

    Перше, на що звернуло увагу джерело, так це на те, що Xiaomi 15 Pro отримає…

    06.05.2024

    «Розкладачку» Motorola Razr 50 Ultra показали наживо до анонсу

    Майбутній доладний телефон Motorola Razr 50 Ultra, схоже, близький до випуску, оскільки в мережі з'явилися…

    06.05.2024

    Rabbit R1 – головні недоліки і переваги “унікального” смартфона

    "Передбачається, що це більш простий компаньйон для мого телефону, проте R1 часто говорить мені використовувати…

    06.05.2024