Флагмани Huawei отримають важливу функцію з оновленням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер мукул Шарма опублікував в Twitter фотографію з описом наступного великого оновлення для флагманських смартфонів Huawei P30 і P30 Pro. Апдейт буде включати безліч поліпшень і давно очікувану функцію, пов’язану з роботою дисплея.

Huawei P30 Pro

З наступним оновленням в Huawei P30 і P30 Pro з’явиться функція DC Dimming. Вона дозволяє усунути ШІМ (мерехтіння) екрана шляхом регулювання яскравості через управління потужності. Це особливо важливо для людей, схильних до впливу ШІМ, коли від використання смартфона з OLED-екраном може почати боліти голова або сильніше втомлюватися очі. Однак активація DC Dimming здатна спотворювати передачу кольору екрану, особливо на низьких рівнях яскравості.

Крім DC Dimming оновлення буде включати оптимізацію роботи екранного сканера відбитків пальців для підвищення швидкості і точності його спрацьовування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначимо, що все більше виробників приділяють уваги проблемі ШІМ. Такі компанії, як OnePlus, Xiaomi, Vivo, OPPO і Meizu, вже випустили або готують до релізу оновлення з функцією DC Dimming.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.