Кінець епохи: У нових смартфонах Samsung не буде роз’єму для навушників на бічній панелі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Note 10, який повинен бути представлений в серпні, стане першим смартфоном Samsung без 3,5-міліметрового роз’єму для навушників. Також у нього не буде фізичних бічних кнопок, які зараз використовуються для включення пристрою, регулювання гучності і активації голосового помічника Bixby. Їх замінять на сенсорні. Про це з посиланням на джерела повідомляє видання Android Police.

Apple відмовилася від 3,5-міліметрового роз’єму для навушників в 2016 році – в смартфонах iPhone 7 і iPhone 7 Plus. Для підключення дротових навушників став використовуватися порт Lightning. Наприклад Apple потім послідували Huawei, OnePlus, Oppo, Xiaomi, Google і багато інших виробників.

Відмова від 3,5-міліметрового роз’єму спрощує конструкцію смартфона.  З’являється більше місця для батареї. З тією ж метою Samsung, по всій видимості, відмовляється і від фізичних кнопок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також джерела Android Police повідомляють, що Galaxy Note 10 буде представлений в двох розмірах. Ймовірно, версія з підтримкою мереж 5G буде більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.