Categories: Смартфони

Анонс Meizu 16Xs: технічні характеристики, модифікації, ціна і дата початку продажів

Share
Час читання: 2 хв.

Ось нарешті і настав той довгоочікуваний момент, якого багато хто давно чекали. На території Китаю був офіційно представлений новий смартфон середнього рівня, а виявився таким Meizu 16Xs. Цей апарат отримав привабливі технічні характеристики, стильний зовнішній вигляд, сканер відбитків пальців в екрані, а також доступний цінник. Не обійшлося навіть без сучасної версії Android, що велика рідкість для будь-якого мобільного пристрою компанії Meizu.

За словами виробника, дисплей займає 90,29% площі на лицьовій частині, а ще він не містить в собі ніяких отворів і вирізів, завдяки чому будь-який контент буде відображатися повноцінно без «сліпих зон». Що стосується технічного оснащення, то з таким у новинки все дуже навіть добре. Вона володіє 6,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2232 на 1080 пікселів (Full HD +), оптичним сканером відбитків пальців в екрані, а також восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 675 з тактовою частотою 2,0 ГГц, доповненим графікою Adreno 612.

 

В іншому, мобільний пристрій може похвалитися потрійною основною (48 Мп + 5 Мп + 8 Мп) і 16 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки mCharge 3.0. Розміри скляного корпусу складають 152 х 74,4 х 8,3 мм, тоді як важить апарат 165 грамів. В якості ОС прямо «з коробки» на Meizu 16Xs встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie в особі прошивки Flyme 7.3.

Телефон доступний в чорному, білому, синьому і кораловому кольорах, а його продажі почнуться вже 10 червня на території Китаю, тоді як оформити попереднє замовлення можна вже зараз, відвідавши офіційний сайт. Базова модель з 6/64 ГБ обійдеться в 1698 юанів (біля 7 000 гривень), тоді як за версію з 6/128 ГБ просять 1999 юанів (біля 8 000 гривень). Новинка в особі Meizu 16Xs вийде і в Україні, але не раніше ніж у другій половині червня. На перший погляд, цей смартфон середнього рівня зможе стати популярним, тому що слабких місць він не містить, а коштує недорого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Аналітики: Apple стане лідером у сфері споживчого штучного інтелекту

    Новий Apple Intelligence виявився настільки потужним, що аналітики з Wedbush заявляють: завдяки йому компанія зайняла…

    25.06.2024

    Експерт розкрив нові методи обману в Telegram та Instagram

    Кількість жертв шахрайства виросла з 99 тисяч у 2022 році до 209 тисяч у 2023…

    25.06.2024

    Bitcoin «вмирає» і тягне за собою решту монет: що відбувається

    Біткоїн (BTC) демонструє цінову модель з подвійною вершиною, що може сигналізувати про потенційну зміну "ведмежого"…

    25.06.2024

    Apple випустила Safari Technology Preview 197: що нового

    Apple випустила чергове оновлення для Safari Technology Preview, експериментального браузера, вперше представленого в березні 2016…

    25.06.2024

    Дизайнер показав яким буде iPhone 16 Pro

    Залишилося менше трьох місяців до виходу нового покоління iPhone, але вже зараз ми можемо побачити…

    25.06.2024

    Розкрито відмінності між американськими та китайськими моделями Samsung Galaxy Watch 7 та Galaxy Watch Ultra

    Розумні годинники Samsung Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra успішно пройшли китайську сертифікацію 3C…

    25.06.2024