Samsung Galaxy Note 10 покажуть всім у бюджетній недорогій версії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо відразу від декількох джерел, новинка в особі Samsung Galaxy Note 10 вийде на ринок в звичайній і бюджетній версіях, остання з яких отримає ідентичне технічне оснащення за частиною обчислювальної потужності, але при цьому вона виявиться позбавлена ​​підтримки новітніх технологій. Наприклад, замість четверної основної камери в такій моделі всіх користувачів чекає потрійна фотокамера, а сканер відбитків пальців, замість інтеграції в дисплей, виявиться вбудований в бічну кнопку.

Подібна «економія» буде виражатися у всьому, в тому числі в тому, що смартфон не зможе підключатися до мереж 5G, тому ємність акумулятора бюджетної версії Samsung Galaxy Note 10 виявиться на рівні 3400 мАг, тоді як звичайна модель отримає батарею на 4500 мАг. Втім, зате купити собі такий флагман зможуть всі бажаючі, тому що він виявиться по кишені всім категоріям покупців, адже така модель обійдеться всього в $ 1000.

Від інсайдера Ice Universe також стало відомо про те, що смартфон Samsung Galaxy Note 10 (незалежно від моделі) отримає стилус S Pen нового покоління. Для роботи з таким користувачам виявиться доступний додаток під назвою S Pen Remote Control, який призначений для виконання різних дій. З чуток, за допомогою стилуса телефоном можна буде дистанційно керувати, наприклад, після натискання кнопку запускаючи режим модему, або ж просто запускаючи запис відео, або фотографування. Залишилося тільки дочекатися анонса новинки, а такий відбудеться в середині серпня цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.