Samsung Galaxy S10 продають за дуже низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У першій половині березня в продаж на території України та інших країн світу вступив флагманський смартфон Samsung Galaxy S10, оснащений за останнім словом техніки. Даний апарат отримав передове технічне оснащення, сучасний зовнішній вигляд, а також, крім того, масу інших особливостей. Мільйони людей мріють про те, щоб нарешті стати власниками даного телефону топового рівня, однак через високу вартість дозволити собі таке задоволення можуть тільки обрані. На щастя, ситуація в корені змінилася, завдяки чому один з кращих смартфонів на ринку Android став набагато доступніше, пише портал iTechua.com

Якщо ще зовсім недавно для покупки Samsung Galaxy S10 доводилося платити 32 000 гривень, тобто величезну суму грошей, то тепер все інакше. Справа в тому, що даний смартфон топового рівня впав в ціні на території України до 19 646 гривень, тобто він подешевшав майже на 12 000 гривень, і все це менш ніж за три місяці з моменту початку продажів. Так сильно впав у вартості даний флагман в першу чергу в зв’язку з тим, що компанія-виробник, як і завжди, штучно сильно завищила його вартість для громадян України, зажадавши за телефон занадто велику суму грошей.

Поступово ситуація нормалізувалася, завдяки чому тепер купити Samsung Galaxy S10 можна за 19 646 гривень, тобто вже за цілком доступною ціною, яка більш ніж на 30% нижче початкової. За зниженою ціною цей смартфон топового рівня продають десятки торгових точок на території України, причому у багатьох серед таких є кілька тисяч позитивних відгуків від задоволених росіян. Смартфон доступний в чорному, білому і зеленому кольорах, у всіх з яких мобільний пристрій виглядає вкрай стильно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Даний флагман оснащений 6,1-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3040 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерна процесором Exynos 9820 з тактовою частотою 2,73 ГГц, графікою Mali-G76 MP12, 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 1 ТБ включно, потрійний основний (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) і 10 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою швидкої дротової і бездротової зарядок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.