Останнє оновлення Samsung Galaxy S10 приносить серйозні проблеми

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі смартфонів Samsung серії Galaxy S10 почали скаржитися на численні проблеми з останнім великим оновленням програмного забезпечення з маркуванням XXU1ASE5.

Оновлення приносить новий нічний режим фото, а також інші поліпшення і травневе оновлення безпеки Android. Але не все так добре. Найпоширеніша скарга на даний момент — зависання смартфона на сторонніх додатках.

Додатки на кшталт Twitter і Nova Launcher найбільш схильні до зависань і застигань, але проблема стосується не тільки їх. Оскільки ці сторонні додатки не оновлювалися в Google Play Store останнім часом, експерти вбачають причину проблем в оновленні прошивки смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також зависає і сам смартфон час від часу, незалежно від сторонніх додатків. Також смартфон не реагує на натискання кнопки включення і не дає користувачеві запустити перезавантаження. Хоча, апарат може сам почати перезавантажуватися за власною ініціативою.

Повернення до заводських налаштувань проблему не вирішує і все виглядає так, що це глобальна проблема нової прошивки. Сама компанія поки не прокоментувала ситуацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.