Смартфони Samsung Galaxy S10 отримали істотно покращений нічний режим фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung продовжує покращувати можливості камер флагманської лінійки Galaxy S10, випустивши свіже оновлення програмного забезпечення.

Користувачі в Швейцарії одними з перших отримали нову прошивку, яка містить травневе виправлення системи безпеки операційної системи Android поряд з відчутними поліпшеннями нічного режиму камери, а також новими опціями режиму Live Focus.

Нагадаємо, покупці смартфонів лінійки Samsung Galaxy S10 спочатку мали доступ до режиму нічної зйомки Bright Night, який працював не так вражаюче, як аналогічні режими інших флагманських смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники з Samsung попрацювали над його поліпшенням, в результаті було істотно підвищена якість фотографій, збільшена яскравість, знижена кількість шумів, а також збільшена швидкість отримання фотографій в цьому режимі. Крім того, тепер ви можете використовувати надширококутну камеру в нічному режимі.

Ще одна корисна функція — можливість використовувати телеоб’єктив в Galaxy S10 і S10+ для фотографій у режимі Live Focus, як це показано на наступній парі фотографій.

Оновлення буде поширюватися поступово у всіх регіонах світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.