Honor 20 Lite — випущена більш доступна версія флагмана

Разом з флагманськими смартфона Honor 20 і Honor 20 Pro китайська компанія представила і молодшу модель, яка отримала назву Honor 20 Lite. Представники компанії назвали його смартфоном, призначеним для молоді.

Honor 20 Lite оснащений IPS-дисплеєм діагоналлю 6,21 дюйма роздільною здатністю 2340х1080 пікселів, який має краплеподібний виріз для фронтальної камери, тоді як старші моделі отримали фронтальні камери, врізані у кут екрану.

В якості апаратної основи Honor 20 Lite виступає 12-нанометрова однокристальна система Kirin 710. Об’єм оперативної пам’яті становить 4 ГБ, а для зберігання даних передбачено 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Також є слот для карт пам’яті microSD. Сканер відбитків пальців розташований на задній панелі.

Що стосується основної камери, то тут вона потрійна. Основний модуль отримав 24-мегапіксельний датчик зображення і об’єктив з діафрагмою F/1,8. Ширококутний модуль має роздільну здатність 8 Мп. На додаток йде камера роздільною здатністю 2 Мп. Виробник стверджує, що незважаючи на заявлені характеристики смартфон повинен непогано знімати в умовах недостатньої освітленості. Фронтальна камера тут 32-мегапіксельна.

Смартфон отримав роз’єм 3,5 мм для підключення навушників і microUSB, а також акумулятор ємністю 3400 мА•год. Honor 20 Lite надійшов у продаж в трьох кольорах за ціною 299 євро (8 700 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.