Звання самого незвичайного смартфона Samsung другої половини 2019 отримає не Samsung Galaxy Fold чи Galaxy Note 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий Інсайдер під ніком Ice Universe, який часто публікує достовірну інформацію про новинки індустрії смартфонів, незодавно викликав справжній галас у Twitter.

Він вже говорив, що у другій половині цього року на ринку очікується поява дуже цікавих в плані дизайну смартфонів від таких компаній, як Samsung, Huawei та Vivo.

Тепер же він знову згадав про Samsung та її майбутній інноваційний смартфон, заявивши, що мова точно не йде про Samsung Galaxy Fold або Galaxy Note 10, який постав на нових комп’ютерних зображеннях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Повірте, самий креативний смартфон Samsung, який вийде в другій половині 2019 року, — це не Fold і не Note 10. Вам доведеться запастися терпінням, не питайте мене про це більше”, – Ice Universe.

Можна припустити, що мова йде про представника нової лінійки. Можливо, це перший смартфон, фронтальна камера якого буде захована під дисплеєм. Samsung вже підтвердила факт розробки такого екрану. Також не варто забувати про смартфон Samsung Galaxy A90, який так і не був представлений.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.