Флагманський смартфон Samsung Galaxy S11 отримає приховану камеру під екраном

У мережі починають збиратися подробиці про флагманський смартфон Samsung Galaxy S11, чий вихід очікується тільки на наступний рік. Вчора стало відомо, що кодовою внутрішньою назвою смартфона на період розробки стало Picasso, а тепер китайські джерела розкрили ще одну особливість майбутньої новинки.

За даними джерела, смартфон стане володарем прихованої або зникаючої фронтальної камери, яку більшу частину часу не видно під екраном і з’являється вона тільки в разі потреби. У поточному поколінні флагманів, Galaxy S10, фронтальна камера врізана прямо в екран і видно її постійно.

Відзначимо, що в березні віце-президент підрозділу Samsung Mobile Communication R&D Group Display Ян Бюнг-Дук (Yang Byung-duk) зазначив, що подібних прихованих камер і датчиків під екраном не варто очікувати в Samsung Galaxy S11.

Комерційне найменування смартфона може виявитися зовсім не Galaxy S11, оскільки Samsung думає над новими принципами іменування флагманів. В основу може лягти SoC Snapdragon 865 з вбудованим модемом 5G, а також фірмова платформа Samsung, можливо вже на 5-нанометровому техпроцесі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.