Стало зрозуміло, на чому заощадили творці флагманів Honor 20 і Honor 20 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Honor 20 і Honor 20 Pro виявляться помітно дешевше своїх старших братів Huawei P30 і P30 Pro, але за попередніми даними про їх характеристики особливих місць економії видно не було: ті ж камери, великі обсяги пам’яті і екрани. Але нова картинка дозволяє зрозуміти, де творцям все-таки вдалося заощадити.

На фото раніше фігурували моделі без сканерів відбитків пальців ззаду — логічно було припустити, що вони інтегровані в екран OLED. Але на цьому постері видно, що сканери відбитків Honor 20 знаходяться на бічній грані, а не вбудовані в дисплей. Ще в Xiaomi на початку року, коментуючи чутки про флагман Redmi K20, говорили про те, що впровадження підекранного дактилоскопа здорожує смартфон приблизно на $20. Додамо ще вартість панелі OLED, яка явно дорожче стандартної матриці IPS, і виходить, що на одному такому рішенні — встановлення бокового дактилоскопа і, відповідно, на екрані IPS замість OLED (AUO вже показала прототип матриці IPS з вбудованим дактилоскопом, але Honor 20 розроблялися ще до її анонсу) — у Honor можуть заощадити близько $30 на закупівлю комплектуючих для однієї моделі.

Само собою, поки Honor 20 і Honor 20 Pro не представлені офіційно, це всього лише спекуляції. Але досить правдоподібні. Нагадаємо, офіційний анонс смартфонів трапиться вже післязавтра, 21 травня. Продажі в Китаї обіцяні вже 31 травня, але, наприклад, до Індії смартфони доберуться тільки до 11 червня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.