Xiaomi тимчасово продає смартфони за дуже низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від того, скільки коштує той чи інший смартфон, безпосередньо залежить, скільки людей зможуть дозволити собі його покупку. 16 травня 2019 року, китайська корпорація Xiaomi, мобільні пристрої якої завжди коштували розумних грошей, зробила свою продукцію ще більш доступною для всіх бажаючих, а домоглася вона цього шляхом зниження цін. Відтепер придбати собі по сильно зниженою ціною можна безліч найрізноманітніших найменувань, в тому числі такі приголомшливі телефони, як Mi 9 SE і Mi 8, обидва з яких стали дешевше, про це пише iTechua.com

Нехай зниження вартості фірмової продукції бренду і сталося тільки в Китаї, але ніхто не забороняє замовити собі смартфон саме звідти. Так, наприклад, на AliExpres покупка моделі Mi 9 SE тепер обійдеться в 287 доларів, тоді як за Mi 8 просять 310 доларів. Само собою, що вартість вказана з націнкою продавця, тоді як в фірмових торгових точках бренду Mi Home на китайській території придбати дані мобільні пристрої вдасться ще дешевше. З кожним днем ​​продукція Xiaomi продовжить падати в ціні, завдяки чому стати її власниками зможе ще більше коло людей.

Компанія Xiaomi змушена стрімко знижувати цінники на свої фірмові гаджети через сильну конкуренцію на домашньому ринку, тобто в Китаї. Найголовнішими конкурентами для бренду є корпорації Huawei і Oppo, остання з яких робить величезну ставку на телефони Realme. Щоб зберегти високі продажі своїх фірмових гаджетів Xiaomi підлаштовується під ситуацію, роблячи свою продукцію все дешевше і дешевше. Взагалі, говорячи чесно, багато китайських брендів вже продають електроніки майже по її собівартості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все це звичайно ж вкрай вигідно для покупців, адже за рахунок цього вони отримують можливість витрачати менше грошей на покупку тих чи інших електронних пристроїв. Проблема лише в тому, що Xiaomi завжди різко і зовсім несподівано знижує ціни на свої найкращі смартфони. Цим незадоволені ті, хто їх собі купили раніше, адже за фактом виходить, що вони переплатили значну суму, хоча могли б просто почекати кілька тижнів і нарешті дістати бажаний апарат по відчутно привабливішою ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.